SHARE GARY

Ongelimiteerd een digitaal portfolio inzichtelijk en deelbaar.

Ongelimiteerd een digitale portfolio inzichtelijk en deelbaar. Gary is flexibel en kan overal mee naartoe worden genomen. Deel een digitale brochure of gehele portefeuille eenvoudig en snel via een eigen app, op websites zoals Funda in Business en LinkedIn en optimaliseer marketingcampagnes met realtime leadinformatie en advertenties op NU.nl.

v

Social Media

Deel ieder object eenvoudig en snel via Social Media kanalen zoals LinkedIn, voor een nog groter en doelgericht bereik.

Funda in Business

Dankzij het eenvoudig exporteren van de online brochure naar een PDF-bestand kan deze, geheel in eigen huisstijl, toegevoegd worden aan websites zoals Funda in Business.

b

Adverteren

In samenwerking met DPG Media biedt Gary haar klanten de unieke mogelijkheid om online te adverteren op de pagina’s van o.a. NU.nl.

Adverteren

In samenwerking met DPG Media biedt Gary haar klanten de unieke mogelijkheid om online te adverteren op de pagina’s van o.a. NU.nl. Met Ally is het nu eenvoudiger dan ooit om deze mensen te kunnen bereiken. De perfecte kans om in korte tijd een grote doelgroep te bereiken in een directe omgeving met een creatieve en vernieuwende manier van adverteren op postcodegebied. En dat voor slechts een klein bedrag per campagne.

App

Je volledige portefeuille weergeven in je eigen Gary app? Dat kan!

- Aparte app voor tablet en smartphone
- Te downloaden in de App Store en de Google Play Store
- Volledig in eigen huisstijl
- Het verhuuraanbod linkt naar een objectwebsite
- Alle documentatie in de app; makkelijk voor zowel geïnteresseerden als eigenaar

Met Gary zorg ik er voor dat al mijn aanbod goed gepresenteerd is en met de applicatie kan ik altijd mijn aanbod versturen naar potentiele huurders of kopers

Mannes Smelt, VastgoedPartner