Meet gary

Presenteert vastgoed optimaal.

Nice to meet you! Wij zijn Gary. Gary geeft beeld aan een object en vastgoedportefeuille. Zo creëert Gary eenvoudig een digitale brochure, die vervolgens weer te vinden is in een eigen app of website, geheel in eigen huisstijl. Daarbij krijgt ieder object een eigen (.nl) domeinnaam, zodat deze altijd makkelijk te vinden is. En dit alles voor een scherp tarief. Ga ervoor! #gogary

v

PDF BROCHURE

Vanuit de digitale brochure wordt geautomatiseerd een in huisstijl vormgegeven PDF-brochure gegenereerd. Geheel ontworpen in overeenstemming met Gary’s vormgevers.

MARKETING

Met realtime leadinformatie, maandelijkse rapportages, mobiele apps, en advertentie campagnes op NU.nl zet Gary iedere marketingcampagne extra kracht bij.

b

WEBSITE

Binnen twee minuten en in vier gemakkelijke stappen is een objectwebsite aangemeld. Volledig responsief en elk object een eigen, unieke domeinnaam.

Verhuur

In de Buurt.

Alle points of interest automatisch inzichtelijk gemaakt door middel van een koppeling met Google Maps. In combinatie met de module traveldistance zorgt dit er voor dat je alle relevantie locatie informatie in één module hebt.

Streetview.

Google streetview is full screen geïmplementeerd op de object website waardoor de bezoekers de beste beleving krijgt om te kijken waar het object gesitueerd is.

Documentatie.

Onbeperkt documentatie (PDF) toevoegen aan de object website zorgt ervoor dat de digitale brochure ook een omgeving wordt waar alle informatie zoals energielabels, NEN metingen en plattegronden gedownload kunnen worden. Een extra module maakt het mogelijk om per PDF een wachtwoord in te stellen.

Verkoop

CBS buurtstatistieken.

Alle beschikbare relevante informatie over de omgeving van het object wordt door middel van een automatische koppeling met het Centraal Bureau van de Statistiek ingeladen op de afgesloten verkoopwebsite.

Rent roll.

Een altijd up-to-date huurlijst die zelf de WALT, WALB, leegstand en andere relevante huurinformatie berekent.

In de Buurt.

Alle points of interest automatisch inzichtelijk gemaakt door middel van een koppeling met Google Maps. In combinatie met de module traveldistance zorgt dit er voor dat je alle relevantie locatie informatie in één module hebt.

Met het gebruik van Gary hebben wij onze hele portefeuille in een app zitten en daardoor altijd bij de hand.

Marcel Naaktgeboren, De Mik Real Estate Partners